Appartement à louer

3200€ + 250€ par mois

4 chambres 312 mètres carrés

Immoweb code : 20209803
Immoweb code : 20209803

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
312 mètres carrés habitables
Étage : 9

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op de 9ste verdieping van dit prachtige nieuwbouwproject “Belgica” werden 2 appartementen samengetrokken waardoor u geniet van een 180° graden panoramische view. Het appartement geniet van een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 312 m², 88 m² terras met zicht op de Schelde. Doorheen het appartement overheerst een gevoel van rust, luxe, een uiterst kwalitatief materiaalgebruik en schitterende lichtinval dankzij raampartijen van vloer tot plafond.
Sfeervolle leefruimte op parket met magnifiek uitzicht, high-end keuken met alle nodige toestellen met aansluitend een voorraadberging. Vervolgens zijn er 4 ruime slaapkamers. Voor 1 van deze slaapkamers is het mogelijk om de kamer te transformeren naar een fitnessruimte aangezien er een sauna geïnstalleerd is. Hoofdslaapkamer met en-suite badkamer dewelke is voorzien van dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. De tweede badkamer is voorzien van enkele wastafel, inloopdouche, ligbad en toilet.

Technieken: Systeem D, vloerverwarming, geïntegreerde verlichting, etc.

Goed om te weten: Alles nieuw, bijhorende 2x kelderberging en 2x garagebox met laadpaal voor elektrische wagen en autostaanplaats gemeenschappelijke lasten €250/maand, aparte tellers voor nutsvoorzieningen, beschikbaar vanaf 01/11/2024.

Contacter