Appartement à louer

725€ + 60€ par mois

2 chambres

Immoweb code : 20124476
Immoweb code : 20124476

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
Étage : 1

Description

VOORHAVENLAAN 108

Dit prachtig gerenoveerde twee slaapkamer appartement, gelegen in de gewilde Vuurtorenwijk, is een buitenkans voor wie op zoek is naar modern wooncomfort in een charmante buurt. De ruime en lichtrijke living straalt een warme sfeer uit, mede dankzij de halfopen keuken die van alle gemakken is voorzien. De keuken is uitgerust met een dampkap, inductiekookplaat, koelkast, aparte diepvries, vaatwasser, microgolfoven en een traditionele oven.
De badkamer is stijlvol ingericht met een inloopdouche, lavabomeubel en toilet. Daarnaast is er nog een tweede apart toilet. De ruime berging biedt voldoende opbergruimte en is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine.
Een van de grootste troeven van dit appartement is het zuidwestgerichte terras van maar liefst 30m², waar u heerlijk kunt genieten van de zon. Bovendien is er een handige fietsenberging aanwezig. Houd er rekening mee dat het gebouw geen lift heeft.
Dit appartement bevindt zich op een ideale locatie, vlakbij winkels en openbaar vervoer, wat uw dagelijkse leven aanzienlijk vergemakkelijkt. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 januari 2025 voor een huurprijs van 725 euro per maand, met een forfaitaire kost van 60 euro voor algemene onkosten. Dit is een echt pareltje dat u niet mag missen. Vraag gerust een bezoekje aan en laat u verrassen!

Obligation de rénovation: inconnu

Contacter