Appartement à louer

825€ par mois

2 chambres 70 mètres carrés

Immoweb code : 20018137
Immoweb code : 20018137

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
70 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit ruim gerenoveerd gelijkvloers appartement is gelegen op de Geelsebaan nabij het centrum van Klein-Vorst (Laakdal). De centrale ligging van het appartement biedt heel wat voordelen: winkels, scholen, horeca en openbaar vervoer bevinden zich op wandel- en fietsafstand. Het op- en afrittencomplex van de E313 bevindt zich op slechts 7 minuutjes rijden van de woning.

Via de inkomhal betreden we het appartement in de ruime leefruimte. Aansluiten aan de leefruimte bevindt zich de halfopen keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van een kookvuur met dampkap, koelkast, oven, spoelbak en afwasmachine.

Vanuit de keuken kunnen we via een groot schuifraam naar de leuke tuin met terras, waar het heerlijk vertoeven is. In de tuin is er een grote tuinberging voor extra opbergruimte.

Aan de achterzijde van het appartement zijn er nog twee ruime slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en lavabo.

Er is tevens ook nog een ruime berging en een (droge) kelder aanwezig die extra opbergmogelijkheden bieden. Voor de auto is er één staanplaats op de oprit voorzien.

Een gunstige EPC-score van 153 kWh/m²jaar en de verwarming is op aardgas.

De huurprijs van het appartement bedraagt 825,00 euro per maand en het is beschikbaar vanaf 1 augustus 2024.

Heeft u interesse in dit leuke gelijkvloerse appartement? Contacteer ons dan via info@bos

Contacter