Appartement à louer

795€ par mois

2 chambres 110 mètres carrés

Immoweb code : 20272692
Immoweb code : 20272692

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
110 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Luxueus appartement met 2 slpkms en staanplaats

Luxueus afgewerkt appartement met staanplaats.
Prijs : 795 € + 35 € syndic/maand
Dit afgewerkt appartement van maar liefst +- 110m² gelegen bij het kanaal Roeselare-Leie met zicht op de groene "Dreve" en dichtbij de markt van Ingelmunster heeft heel wat troeven in petto! Afwerking met oog voor kwaliteit, detail en luxe staan hier centraal. Het appartement werd voorzien van kwaliteitsvol parket, een volledig uitgerust keuken en een luxueuze badkamer.

Wanneer u het appartement binnenkomt dan valt meteen de uitgestrekte inkomhal op, via de inkomhal bereikt u het gastentoilet en de leefruimte/woonkamer.
Deze wordt afgescheiden door een glazen inkomdoor. De woonkamer/eetkamer bestaat uit de nodige ruimte waardoor de indeling en inrichtingen hier eindeloos zijn. De aanwezigheid van de grote raampartijen versterken het gevoel van ruimte en licht. De kwaliteitsvolle keuken met natuursteen is volledig uitgerust met al de hedendaagse apparatuur.
Heel praktisch hierbij is de ruime berging, waar er voldoende plaats is om de wasplaats te voorzien alsook de nodige bergruimte te creëren.
Via de nachthal bereikt u de twee slaapkamers, deze bieden beide de nodige plaats om een tweepersoonsbed te plaatsen en nog de nodige kastruimte. Tussen de twee slaapkamers bevindt zich de volledig uitgeruste badkamer. Deze is voorzien van: een dubbele wastafel, bad en douche!
Nog niet overtuigd? U geniet tevens van een aangenaam terras met prachtig zicht en in de pri...
Obligation de rénovation: inconnu

Contacter