Appartement à louer

910€ + 50€ par mois

2 chambres 92 mètres carrés

Immoweb code : 20176093
Immoweb code : 20176093

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
92 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
EEN BEZOEK IS ENKEL MOGELIJK DOOR VOLGENDE LINK VOLLEDIG EN CORRECT IN TE VULLEN: https://mijnhuurprofiel.be/property/8ac04abc-1bdc-452c-8fac-564ca653e24b

Bent u opzoek naar een dakappartement met twee slaapkamers en een groot terras gelegen in het hartje Hoogstraten? Dan is dit appartement precies wat u zoekt!

Indeling: 
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping (lift aanwezig) in een kleinschalig appartementsgebouw. De centrale hal leidt u naar een lichtrijke leefruimte met een volledig uitgeruste open keuken. De leefruimte geeft tevens toegang tot het zeer grote dakterras waar u kan genieten van het prachtig uitzicht op de kerk van Hoogstraten. Aangrenzend aan de leefruimte vindt men een ruime berging, voorzien van aansluiting voor uw wasmachine.

Verder beschikt het appartement over een apart gastentoilet, twee slaapkamers en een badkamer met een enkele lavabo en inloopdouche. Een grote troef bij dit appartement is dat er nog een zolderverdieping aanwezig is die gebruikt kan worden als extra berging of opslagplaats.

Tot slot beschikt het appartement over een autostaanplaats, ruime kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenberging.

De algemene kosten bedragen €50/maand . Deze omvatten minuterie van de gemeenschappelijke delen en het onderhoud van de lift. 

Beschikbaar vanaf 1 november 2024

Contacter