Appartement à louer

825€ + 50€ par mois

1 chambre 80 mètres carrés

Immoweb code : 11482374
Immoweb code : 11482374

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
80 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
BIJ INTERESSE AUB REAGEREN VIA E-MAIL = [email protected] => met opgave van het adres van het betreffende pand.
Dit nieuwbouwappartement is gelegen langs de Dorpsstraat in hartje Hoeselt, op de tweede verdieping in de moderne residentie De Moffarts. Op wandelafstand vindt men de supermarkt, een aantal winkels, het dorpsplein met daarrond bakkers, de slager, de apotheek, eetzaakjes,.. De oprit E313 ligt slechts een kilometer verder, zodat omliggende steden vlot bereikbaar zijn.

Residentie Moffarts - verwijzend naar een stukje Hoeseltse geschiedenis met onder meer het wapenschild - werd opgericht met veel aandacht voor comfort en woonkwaliteit met de nadruk op energiezuinigheid. Om een laag E-peil te behalen - lager dan 20 - werd gebruikt gemaakt van moderne ecologische technieken zoals warmtepompen lucht - water, vloerverwarming en zonnepanelen. De huurder zal hier maar een beperkte kost moeten voorzien voor energieverbruik.

Indeling/omschrijving

inkomhal met lift, ruime privé-inkomhal met gastentoilet, degelijke berging met CV en voorzieningen voor wasplaats, aangename leefruimte met toegang tot het zuid-gericht terras, met zicht op het tegenovergelegen park - ramen met elektrisch bedienbare zonnescreens, halfopen ingerichte keuken met ruimte voor ontbijthoek, frigo, kookplaat, vaatwasser en combi-oven, ruime slaapkamer met voldoende kastruimte, rechtstreeks toegankelijke badkamer met inloopdouche en meubel.

Het appartement wordt instapklaar aangeboden, net

Contacter