Appartement à louer

900€ + 75€ par mois

2 chambres 99 mètres carrés

Immoweb code : 20221150
Immoweb code : 20221150

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
99 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Prachtig appartement te huur in bosrijke omgeving met ter...

Wonen in een rustige, bosrijke omgeving met alle comfort? Dit prachtig onderhouden appartement, gelegen in Residentie "Hazelar" in de Lupienenstraat, biedt alles wat je zoekt! De residentie bestaat uit drie bouwlagen met in totaal negen appartementen, waardoor je geniet van een kleinschalige, gezellige sfeer.

Het appartement beschikt over een royale bewoonbare oppervlakte van 99 m² en is slim ingedeeld voor maximaal wooncomfort. Je vindt er een ruime leefruimte met een open, volledig uitgeruste keuken, twee lichte slaapkamers, een badkamer met lavabo, bad én douche, een apart toilet en een handige berging. Buiten geniet je op een mooi terras van 18 m², ideaal georiënteerd op het zuidwesten voor zonliefhebbers. 

Daarnaast biedt het appartement tal van extra troeven die het woongenot naar een hoger niveau tillen. Zo beschik je over een ondergrondse parkeerplaats en kelderberging, waardoor je altijd verzekerd bent van een veilige parkeerplek en extra opslagruimte. Het appartement is voorzien van ingebouwde kasten, wat voor veel opbergruimte zorgt, en zowel gordijnen als verlichting zijn inbegrepen in de huurprijs. Bovendien werd er in 2024 een gloednieuwe gasketel geplaatst, wat zorgt voor een efficiënte en zuinige verwarming.

Dit appartement is tot in de puntjes afgewerkt en uitstekend onderhouden. De leefruimte, badkamer en inkomhal zijn voorzien van stijlvolle tegels, terwijl de slaapkamers zijn uitgerust met een warme laminaatvloer.
...
Obligation de rénovation: inconnu

Contacter