Appartement à louer

750€ + 20€ par mois

2 chambres 82 mètres carrés

Immoweb code : 20003405
Immoweb code : 20003405

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
82 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gezellig 2-slaapkamer appartement met garage en terras

Ligging:
Het appartement is gelegen nabij het centrum van Geel, op wandelafstand van verschillende faciliteiten zoals: openbaar vervoer, horeca, winkels,... Zeer goede verbinding naar de E313 richting Hasselt en Antwerpen, evenals de verbinding naar Mol, Lommel en Turnhout zijn goed.

Indeling:
Inkomhal, woonkamer, keuken, badkamer, toilet, 2 slaapkamers, garage, bovengrondse autostaanplaats en terras.

Beschrijving:
Via de voordeur betreden we het appartement, hierbij komen we terecht in de ruime woonkamer. Aansluitend bevindt zich de keuken, dewelke beschikt over een dampkap, spoelbak, oven, combi-oven en koelkast. Aan de achterzijde van het appartement ligt het ruime terras. Naast de keuken situeert zich de badkamer. Deze is uitgerust met een douche en lavabo. Via de trap komen we terecht op de bovenste verdieping. Hier situeren zich een toilet en zeer ruime slaapkamers.
Er hoort een autostaanplaats bij het appartement aan de voorkant en achteraan het gebouw ligt een garagebox die eveneens bij het appartement hoort.

Bijzonderheden:
- EPC: 226 kWh/m² per jaar
- 2 slaapkamers
- 1 autostaanplaats + garagebox
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter