Appartement à louer

800€ par mois

2 chambres 95 mètres carrés

Immoweb code : 20188301
Immoweb code : 20188301

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
95 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/10/2024
Étage : 4
Visite virtuelle

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Welkom in dit stijlvol appartement in het charmante Diest, een ideale woning voor wie op zoek is naar comfort en moderniteit. Met een bewoonbare oppervlakte van 95m² biedt dit appartement een aangename woonervaring.
Bij het betreden van de woonruimte valt onmiddellijk de overvloedige natuurlijke lichtinval op, die een luchtige en gezellige sfeer creëert.
De aparte keuken is modern en volledig uitgerust met hoogwaardige toestellen, ideaal voor kookliefhebbers die van gemak houden. De twee slaapkamers zijn ruim en licht, één van de slaapkamers biedt directe toegang tot een prachtig balkon, vanwaar u kunt genieten van een panoramisch uitzicht over de omgeving en de stad. De badkamer is voorzien van alle comfort met een moderne afwerking.

Bij dit stijlvol appartement is ook een kelder (nr. 5) voorzien en een autostaanplaats in de ondergrondse garage (nr. 39).

Plan vandaag nog een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat dit appartement te bieden heeft!

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, neem gerust contact met ons op. Wilt u dit huis graag bezoeken? Dat kan! Vul "mijn huurprofiel" in op Immodiest.be (onder te huur - >Delphine Alenuslaan 18 A4 Diest->Oranje knop -> 'Huuraanvraag') Van zodra wij deze informatie ontvangen hebben, nemen wij contact met u op.

Contacter