Appartement à louer

900€ + 140€ par mois

2 chambres 106 mètres carrés

Immoweb code : 20016781
Immoweb code : 20016781

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
106 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/09/2024
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklaar 2 slaapkamerappartement met terras, autostaanplaats en kelder!
U betreedt het appartement via de inkomhal die voorzien is van een videofoon.
Deze hal biedt voldoende plaats om een vestiaire in te richten en geeft ook toegang tot het aparte toilet met handenwasser.

De ruime leefruimte (46m²), op tegelvloer, biedt voldoende ruimte om een volwaardig salon alsook eetkamer in onder te brengen. Bovendien geniet deze ruimte van veel natuurlijke lichtinval. De open keuken is volledig uitgerust.

Beide slaapkamers hebben een mooie oppervlakte van 11,5m2 en genieten een mooi uitzicht op de groene binnenplaats van het gebouw. Bovendien geven beide kamers toegang tot de tuin.
Zowel de slaapkamers alsook de badkamer zijn te bereiken via de nachthal. De moderne badkamer omvat een grote inloopdouche, handdoekradiator en dubbele lavabo met bijhorend meubel.
Het gehele appartement beschikt over een hoogwaardig passief ventilatiesysteem, waardoor de luchtcirculatie optimaal is.

Op het ruime en zonovergoten terras kan u tot rust komen. Bovendien heeft u ook een daktuin waarin u kan genieten.

Een handige, privatieve kelderberging is inbegrepen. U kan bovendien ook steeds gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging.
De ondergrondse autostaanplaats dient u verplicht bij te huren aan €50/maand. KIJK VOOR MEER INFO & FOTO'S op: www.coprimmo.be

Contacter