Appartement à louer

920€ + 250€ par mois

2 chambres 86 mètres carrés

Immoweb code : 11491018
Immoweb code : 11491018

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
86 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ruim 2-slaapkamer appartement op topligging te Hof Ter Lo in Borgerhout!

Ligging: Dit ruim appartement met 2 slaapkamers is gelegen vlakbij Park Spoor Oost en op wandelafstand van het gezellige Rivierenhof. In de nabije omgeving zijn er verschillende scholen, winkels en horecazaken te vinden alsook een zeer goede verbinding met het openbaar vervoer en belangrijke invalswegen.

Omschrijving: Het appartement is gelegen op de 3e verdieping in een aangenaam appartementsgebouw en is te bereiken met een lift. Bij binnenkomst in het appartement via de centraal gelegen inkomhal heeft u toegang tot alle ruimtes. Van daaruit betreedt u het ruime woongedeelte, dat baadt in natuurlijk licht en toegang biedt tot het terras.
Via de leefruimte komt u terecht in de keuken voorzien van een inductievuur en dampkap, vaatwasser, aansluiting wasmachine, oven, enkele spoelbak en koelkast met vriesvak. Bovendien is de keuken voorzien van een handige berging.
Achteraan het appartement bevinden zich 2 ruime slaapkamers met veel lichtinval. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een enkele wastafel.

Bijzonderheden:
- Bewoonbare opp. 86m² cfr EPC
- Beschikbaar vanaf 1 oktober 2024
- EPC: 169 kWh/m²
- Zeer centrale ligging
- Kelderberging
- 250 euro (gemene kosten + provisie privé verwarming + privé water)
- P en G score (perceelscore) : D
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoe

Contacter