Appartement à louer

850€ + 50€ par mois

2 chambres 90 mètres carrés

Immoweb code : 11487501
Immoweb code : 11487501

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
90 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Instapklaar gelijkvloersappartement te Bonheiden

Désolé il n'y a pas de traduction française. Knap gelijkvloersappartement, gunstig gelegen nabij het dorpscentrum van het residentiële Bonheiden.

Dit instapklare 2-slaapkamerappartement is gelegen in een kleinschalige residentie, bouwjaar 2006. Het appartement is vlot toegankelijk met alle woonvertrekken op het gelijkvloers. Het verrassend ruime appartement is functioneel ingedeeld en werd afgewerkt met duurzame materialen. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer met open keuken biedt een gezellige thuis. De nachthal geeft toegang tot 2 slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche, een toilet en een berging / wasruimte. En indien u niet binnen wenst te vertoeven, kan u heerlijk tot rust komen op het zuid georiënteerde terras achteraan. Voldoende parkeergelegenheid is gegarandeerd dankzij de garagebox achteraan het gebouw.

Huurprijs € 850 per maand + € 50 lasten. Onmiddellijk beschikbaar.

Dankzij de gunstige ligging nabij het centrum zijn scholen, winkels, openbaar vervoer, sport & ontspanningsmogelijkheden op wandelafstand te bereiken.
Op zoek naar een mooi appartement? Mis deze kans niet en contacteer ons via 015/755 444 of [email protected]

Contacter