Appartement à louer

800€ + 25€ par mois

1 chambre 45 mètres carrés

Immoweb code : 20206456
Immoweb code : 20206456

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
45 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/11/2024
Étage : 102

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit recent vernieuwde appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalige residentie, met beperkte gemeenschappelijke kosten. Het gebouw is gelegen op de hoek van de Nieuwstraat, de Bergenlaan en de Tiensesteenweg. Op wandelafstand van bushalte en tal van handelszaken en supermarkten. Alsook op 10 minuten fietsen van Leuven centrum en het station. Naast het gebouw bevindt zich de afgesloten fietsenparking. Met de wagen kan men ten allen tijde gratis parkeren op straat.

U betreedt het appartement via de ruime leefruimte met open, geïnstalleerde keuken. De grote raampartijen zorgen ervoor dat het hier extra aangenaam vertoeven is. Alsook is er een aparte slaapkamer en badkamer met douche, wc, lavabo met meubel en aansluiting voor de wasmachine.

De kelder is gemeenschappelijk en kan gebruikt worden voor enkele zaken te stockeren. Alsook is er buiten een aparte afvalberging voorzien. Er is geen lift aanwezig in het gebouw.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 november 2024 en wordt onbemeubeld verhuurd. De gordijnen en lichtarmaturen zijn wel reeds door de verhuurder voorzien.

De huurprijs bedraagt 800 euro/maand. De vaste gemeenschappelijke kosten bedragen € 25/maand. Voor gas en water is er een maandelijkse provisie van € 50/maand voorzien. Jaarlijks volgt de exacte afrekening hiervan. Elektriciteit en internet dient de huurder zelf af te sluiten bij een leverancier naar keuze.

Wenst u graag een bezoek? Aarzel niet om contact op te nemen.

Contacter