Villa for sale

575000€

3 bedrooms 324 square meters

Immoweb code : 11423862
Immoweb code : 11423862

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
324 square meters livable space
811 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
**Te Koop: Prachtige Open Bebouwing met Luxe Voorzieningen**

Welkom in deze prachtige open bebouwing met een bewoonbare opp van maar liefst 324m2.

Bij binnenkomst in de ruime inkomhal vindt u links een toiletruimte, de trap naar boven en de deur naar de kelder. Rechts betreedt u de woonkamer met een bureauplek, die overloopt in een gezellige zithoek. Deze gaat over in de ruime open keuken met eethoek, die via een schuifdeur toegang biedt tot het terras.

Naast de keuken vindt u de achterdeur, een moderne badkamer en een grote berging. Hier is ook de deur naar de wasplaats en een fitnessruimte met extra bureauruimte, die eveneens toegang biedt tot buiten.

Buiten geniet u van een overdekte bar en zithoek, een zwembad, een groot terras en een goed onderhouden tuin. De carport biedt plaats aan twee auto's en er is een dichte garage.

Op de bovenverdieping vindt u rechts een badkamer en verder drie ruime slaapkamers. Een luik biedt toegang tot de grote zolder. De woning is voorzien van 30 zonnepanelen en heeft een gunstig energielabel EPC B.

Dit huis combineert ruimte, comfort en duurzaamheid op een ideale manier. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek uw nieuwe droomhuis!

Gelieve te mailen naar: [email protected] om uw bezichtiging in te plannen.

Get in touch