Villa for sale

1895000€

3 bedrooms

Immoweb code : 20190334
Immoweb code : 20190334

Overview

3 bedrooms
1 bathroom

Description

Exclusieve eigendom te Wortegem

In het landelijke Wortegem wordt deze exclusieve eigendom te koop aangeboden. Een zeer lange, statige oprit leidt u naar een zeer ruime villa op ongeveer 22.000m² grond, waaronder een bosgedeelte, een vijver en een ruime tuin. De aanpalende weide, met aparte aansluiting, via veldweg, van 6000m² zit ook in het pakket.

De villa heeft een prachtige afwerking met hoogstaande materialen. Een houtcasette in de eetplaats en een ruime open haard in de zitruimte zorgen voor een gezellige, aangename warmte in de kille periodes.
Een massieve, klassevolle parket is overal aanwezig. De lichtrijke keuken is volledig ingericht en heeft marmeren werkbladen en is voorzien van stoomoven , microgolf en heteluchtoven. Een grote frigo en diepvries completeren. Daarnaast heeft men een grote wasplaats, met droge berging en er is ook een wijnkelder voorzien.
Drie grote slaapkamers, waarvan één met een en-suite badkamer. Deze badkamer is voorzien van whirpool, marmeren douche en dubbele wastafel.
Een kleinere kamer kan dienen als bureel of dressing. Aparte toilet op de hal.
Drie garages op gelijkvloers, plus een ruime garage achteraan, kunnen wat vervoersmiddelen aan. Boven de garages is er nog een studio met grote zolderruimte.
Terrassen rondom de villa laten u op elk moment van de dag genieten van de stralende zon. Een zwevend terras aan de vijver laat u genieten van de volop aanwezige natuur en het oude bos.
Dit domein geeft u een volledige privacy  en een onein...
Renovation obligation: unknown

Get in touch