Villa for sale

1095000€

4 bedrooms 428 square meters

Immoweb code : 20186119
Immoweb code : 20186119

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
428 square meters livable space
3282 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Charmante, vrijstaande luxe villa op een perceel van ca. 3.300 m² met veel privacy !
Deze statige villa is omringd door een prachtige parktuin en omvat 4 à 5 slaapkamers, 2 badkamers, ruime leefruimte, volledig uitgeruste keuken en 2 inpandige garages. Unieke bosrijke omgeving te Vosselaar, nabij scholen sport mogelijkheden en het centrum van Vosselaar; centraal voor woon/ werkverkeer en openbaar vervoer. Goede verbinding richting E34 Antwerpen - Turnhout - Eindhoven.

Gelijkvloerse verdieping:

U betreedt de villa via een imposante inkomhal op eiken parket waar tevens een gastentoilet aanwezig is. Deze hal biedt toegang tot de riante woonkamer met sfeervolle gashaard via de praktische schuifdeur. Dankzij de vele raampartijen baadt deze ruimte de gehele dag in het daglicht.
De kers op de taart is hier de tuinkamer welke een prachtig uitzicht heeft over de parktuin, waardoor het aangenaam vertoeven is tijdens alle seizoenen van het jaar.
De dubbele schuiframen in de woonkamer en tevens ook in de keuken, geven toegang tot het terras. Dit geeft ook een enorm buitengevoel dat hier weer naar binnenkomt. De leefkeuken met gezellige ontbijthoek is voorzien van hoogwaardige apparatuur, zoals een Smeg gasfornuis, combi-oven, heteluchtoven, beiden van Miele en vaatwasser. In de rechtervleugel van de woning, aangrenzend aan de keuken, bevindt zich de wasplaats met maatkasten, wasluik en extra toilet.
Op deze verdieping treffen we nog de garage voor twee wagens met veel kastruimte e

Get in touch