Villa for sale

539000€

3 bedrooms 200 square meters

Immoweb code : 20190833
Immoweb code : 20190833

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
200 square meters livable space
740 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een ruime villa met 3 slaapkamers en een zuidgerichte tuin? Deze instapklare woning, gelegen in een rustige residentiële wijk, biedt alles wat je zoekt. Met lichte, ruime woonvolumes en een prachtig uitzicht op de tuin is dit de ideale plek om tot rust te komen. Dankzij de efficiënte warme-luchtverwarming is er geen verlies aan nuttige woonoppervlakte door radiatoren, wat zorgt voor een optimaal gebruik van de ruimtes.

Indeling van de woning:

Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, vestiairekasten toegang tot garage met kelder; licht overgoten living (grote ren met A-merk toestellen (inductievuur, vaatwasser, spoelbak, oven & microgolfoven); aparte berging aan keuken; veranda met elektrische zonwering en toegang tot tuin.

1eV: Nachthal; technische ruimte; 3 ruime slaapkamers; badkamer (ligbad, douche, dubbele wastafel in meubel, nachttoilet; vlizotrap richting (berg)zolder.

Troeven van deze woning:
- Gunstig EPC label C
- Asbestveilig
- 12 zonnepanelen (430 Wp/stuk)
- Zuidgericht perceel van 740 m² biedt volop zon en ruimte voor buitenactiviteiten.

Wil jij zalig thuiskomen in deze villa? Neem vandaag nog contact op met ons kantoor en maak een afspraak voor een bezichtiging.

Get in touch