Villa for sale

695000€

4 bedrooms 252 square meters

Immoweb code : 20171271
Immoweb code : 20171271

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
252 square meters livable space
1081 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In het pittoreske en gegeerde Tielrode vinden we deze klassevolle villa. Van bij het oprijden van de oprit met automatische poort worden we verwelkomd door een woning met een uiterst charmante uitstraling en mooie oppervlaktes. Het uitgestrekt zicht en de rust zijn slechts enkele van zijn vele troeven.

Betreden doen we de woning via een royale inkom in travertin. Van hieruit hebben we toegang tot zowel de leefruimtes, de keuken als een ingemaakte vestiaire. De open leefruimte met ingebouwd haardelement en eetplaats genieten van een uiterst aangename lichtinval met zicht op het achterliggende groen. De keuken werd kwalitatief afgewerkt met natuursteen en alle hedendaagse toestellen. Tevens komen we van hieruit in een praktische berging/wasplaats die de verbinding vormt naar de inpandige garage. Een veranda vervolledigt nog het gelijkvloers.

Op de eerste verdieping vinden we vier slaapkamers waarvan er momenteel één dienst doet als bureauruimte. Twee slaapkamers zijn daarnaast voorzien van een eigen lavabo. De badkamer werd ingericht met dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad. De hoofdslaapkamer werd op zijn beurt afgewerkt op parket en met maatwerk. De nodige opbergruimte kan u dan weer vinden op de ruime zolder of in de uitgebreide kelder.

De laatste jaren werden er nog hoogrendementsramen geplaatst, de spouwmuur werd geïsoleerd en de woning werd voorzien van zonnepanelen en een thuisbatterij. Op die manier werd het geheel steeds geüpdatet waar nodig zonder afbreuk te

Get in touch