Villa for sale

698000€

3 bedrooms 308 square meters

Immoweb code : 20166401
Immoweb code : 20166401

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
308 square meters livable space
1756 square meters of land

Description

Op te frissen villa met zwembad op een aangenaam en zonge...

Op te frissen villa met zwembad op een aangenaam en zongericht perceel van 1720 m² op de grens van Zoersel / Schilde! 

Via een automatische poort langs de groene Oude Baan verkrijg je toegang tot dit mooie terrein. Wanneer we aankomen valt meteen de uiterst charmante gevel op. 

De gelijkvloerse verdieping werd voorzien van een tegelvloer. U betreedt de woning via een ruime inkomhal met aparte toegang naar de garage. De leefruimte wordt gevormd door een salongedeelte met grote open haard + schouw en eetgedeelte met aansluitend de ingerichte keuken. Vanuit de leefruimte krijgen we toegang tot de zéér ruime veranda, die uitgerust is met vloerverwarming en airco. 

De talrijke raampartijen zorgen overal voor een heel aangename en natuurlijke lichtinval, alsook een leuke connectie met de tuin.

De slaapvertrekken zijn allen gelegen op de eerste etage.
Er zijn drie ruime slaapkamers (16 m² / 13 m² / 13 m²) aanwezig waarvan de grootste is uitgerust met een ensuite badkamer. 

Kers op de taart is uiteraard de prachtige en private tuin. Deze is volledig aangelegd en omheind en geniet van verlichting, terras, een buitenkraan en een verwarmd zwembad + poolhouse. Het poolhouse is momenteel onderverdeeld in een een douchekamer en bureauruimte. Hier bevinden zich tevens de technieken van het zwembad. 

Deze villa is zeer gunstig gelegen, nabij het centrum van Schilde en van Sint-Antonius. 

Bijzonderheden:
* Volledig omheind perceel (1720 m²)
* 300 m² bewoon...
Renovation obligation: no

Get in touch