Villa for sale

499000€ Old Price €535,000

3 bedrooms 168 square meters

Immoweb code : 11482874
Immoweb code : 11482874

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
168 square meters livable space
2155 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze unieke woning is gunstig gelegen in Retie nabij een prachtige natuurrijke omgeving en geniet van een goede verbinding naar de omliggende gemeente en gehuchten. Met een perceel oppervlakte van 2.154 m² en een zuid georiënteerde tuin, is dit een perfecte woning om de genieten van de warme maanden !

Via de inkomhal betreden we de ruime leefruimte die is voorzien van een parketvloer en wordt verwend met veel lichtinval dankzij de aanwezig ramen. De keuken werd aansluitend aan de leefruimte geplaatst waardoor deze ideaal is ingedeeld in een ruime zithoek en een eethoek met hierlangs de geïntegreerde keuken. Ook in de keuken (koelkast, heteluchtoven, microgolfoven, inductie kookplaats, afzuigkap en vaatwasser) wordt je verrast door aangenaam veel lichtinval. Vervolgens komen we aan in de oorspronkelijke badkamer welke nu dienst doet als wasruimte met toilet, dubbele wastafel en aansluiting voor een wasmachine.

In 2011 werd er een nieuwe aanbouw geplaatste tegen de masterbedroom waardoor deze nu voorzien is van een prachtige ensuite badkamer. De voorste slaapkamer is voorzien van een klein terrasje waar je heerlijk kan genieten van de avondzon.

Het volledige hoofdgebouw is onderkelderd! Dat wil zeggen dat er veel opslag, speel, werk of hobby mogelijkheden zijn. Dankzij de automatische poort kan je hier jouw auto en overige machines veilig en droog plaatsen.

Ideaal voor iemand die opzoek is ruimte, comfort !

EPC: 345 Kwh/m²jaar (D)

** stedenbouwkundige inlichtingen i

Get in touch