Villa for sale

665000€

3 bedrooms 264 square meters

Immoweb code : 20144628
Immoweb code : 20144628

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
264 square meters livable space
1105 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit eigendom is gelegen op een groen perceel van 1.105m² te Poppel. Ze omvat een ruime woonkamer met tuinkamer, keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, kelder en een garage die plaats beidt voor 4 wagens. Deze woning werd in 1994 compleet nieuw gebouwd/ verbouwd en altijd goed onderhouden. Er werd toen bijzondere aandacht besteed aan het creëren van lichte ruimtes en het naar binnen trekken van het buitengevoel door het gebruik van grote raampartijen.

Gelijkvloers:
U betreedt de woning via een ruime inkomhal met apart toilet, vestiaire, toegang tot de kelder, wasplaats en master bedroom met dressing en badkamer ensuite. De master bedroom geeft uitzicht op de volop privacy biedende tuin. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, bidet, toilet en lavabo in meubel.
De woonkamer is opgesplitst in een living met gezellige haard en eetkamergedeelte. In de aangrenzende tuinkamer voorzien van schuifdeuren is het in het voor-en najaar aangenaam vertoeven. Naast de tuinkamer bevindt zich een overdekt terras.
Verder treffen we een volledig geïnstalleerde keuken uitgerust met een ijskast, afwasmachine, combi-oven, keramische kookplaat en voorzien van natuur stenen werkblad.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap in de inkomhal betreedt u de verdieping waar zich 2 slaapkamers met frans balkon bevinden. Via een vlizotrap is de handige opbergzolder bereikbaar. Tevens een douchekamer aanwezig op de verdieping.

Tuin:
De kavel is goed toegankelijk via een brede oprit met voldoende p

Get in touch