Villa for sale

850000€

5 bedrooms 316 square meters

Immoweb code : 20139103
Immoweb code : 20139103

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
316 square meters livable space
4184 square meters of land

Description

Bent u op zoek naar een charmant landhuis met karakter? Dit prachtige eigendom, gelegen in het idyllische Ninove, biedt u maar liefst 4184m² aan grond. Hier geniet u van een panoramisch verzicht dat een oase van rust en natuur uitstraalt.

Op het gelijkvloers treft u een onlangs vernieuwde slaapkamer aan, compleet met een eigen badkamer en sauna, waar u heerlijk tot rust kunt komen. De keuken ademt een landelijke sfeer en sluit naadloos aan op de royale leefruimte, waar gezellige familiemomenten en rustige avonden de boventoon voeren.

Boven bevinden zich nog drie slaapkamers, elk met hun eigen charme, en een badkamer die het comfort biedt dat u zoekt. Buiten kunt u ontspannen in de jacuzzi en genieten van de zon op de ruime terrassen, terwijl de kinderen spelen in de uitgestrekte tuin.

Het huis is volledig onderkelderd, waardoor u voldoende ruimte heeft voor opslag of andere doeleinden. De twee garages bieden plaats aan uw voertuigen, terwijl het naastgelegen kantoor ideaal is voor wie werk en privé wil combineren. Bovendien vindt u boven de garage een knusse studio, perfect voor gasten of als extra ruimte.

Dit landhuis is meer dan een woning; het is een toevluchtsoord waar u kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en genieten van de eenvoud en schoonheid van het platteland. Laat u verleiden door de unieke sfeer en de vele mogelijkheden die dit prachtige eigendom te bieden heeft. Contacteer Hannes OC Vastgoed : 0479 58 23 26 of ...
Renovation obligation: no

Get in touch