Villa for sale

1695000€

4 bedrooms 610 square meters

Immoweb code : 11474882
Immoweb code : 11474882

Overview

4 bedrooms
4 bathrooms
610 square meters livable space
1997 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Zeldzame nieuwbouw-villa in't groen met lift, 4 slpk / 4 ...

Zeldzame nieuwbouw-villa in't groen met lift, 4 slpk / 4 badk, zuid-tuin met zwembad & extra woonst in bijgebouw

Deze unieke parel is zeer rustig gelegen in een oase van groen op de grens Nijlen/Grobbendonk langs het bekende Diamantpad.

Deze hedendaagse villa geniet van een hoogwaardige afwerking en uniek design en is voorzien van alle moderne technieken om zo een hoogst comfortabel en luxe gevoel te geven.
Daarenboven is dit domein volledig omheind, en met waardevolle beplanting geniet men van volledige privacy zonder inkijk. De gsm gestuurde inrijpoort is zeker een meerwaarde.

De benedenverdieping bestaat uit de ruime inkomhal, voorzien van lift en vestiairekasten en de zeer lichtrijke ruime leefruimte die uitgeeft op de tuin. De prachtige doorkijk-gas-haard dient als room divider tussen de leefruimte en de riante, volledig geïnstalleerde keuken met eetkamer. Verder is er nog de ruime bijkeuken met veel extra bergruimte door de inbouwkasten rondom en wasplaats met extra koelkasten. De zeer ruime inpandige-garage biedt nog heel wat bergruimte en staanplaats voor 2 grote wagens.

Zowel de keuken als de leefruimte geven toegang tot de architecturale zuidelijk georiënteerde tuin met verwarmd zwembad met solar-rol, warmtepomp, buitendouche en poolhouse om lekker te genieten en tot rust te komen. Hier waant men zich echt op vakantie.
Het bijhuis heeft op het gelijkvloers een gezellige leefruimte met open keuken, een douchekamer en kleedkamer....
Renovation obligation: unknown

Get in touch