Villa for sale

1095000€

4 bedrooms 433 square meters

Immoweb code : 20078271
Immoweb code : 20078271

Overview

4 bedrooms
4 bathrooms
433 square meters livable space
2369 square meters of land

Description

Prachtige villa met zwembad op een perceel van 2369 m², g...

Deze idyllische villa, gelegen in een groenrijke omgeving te Middelburg, combineert landelijke charme met serene rust. Dit prachtige pand bezit authentieke kenmerken en biedt talloze mogelijkheden om het om te vormen tot een droomhuis.
De ruime tuin, omringd door volgroeide bomen en struiken, garandeert veel privacy. Het grote buitenzwembad is perfect voor warme zomerdagen.

Indeling:

Royale inkomhal met toilet. De ruime woonkamer straalt gezelligheid uit met een open haard en originele houten balken aan het plafond. Grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen en bieden een prachtig uitzicht op de tuin.
Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de eetkamer. De keuken is momenteel functioneel, maar biedt mogelijkheden voor modernisering en uitbreiding.
De woning beschikt over vier ruime slaapkamers, waarvan twee op de begane grond en twee op de eerste verdieping, elk met een eigen badkamer. Daarnaast is er op de eerste verdieping een zolderruimte die kan worden omgebouwd tot een vijfde slaapkamer. Op de begane grond bevindt zich een grote dubbele garage.
Met de juiste renovaties kan deze fermette worden getransformeerd tot een luxueuze en comfortabele woning, perfect voor een groot gezin of voor liefhebbers van landelijke charme.
Dit unieke pand is een zeldzame vondst en biedt alles wat u zoekt in een droomwoning op het platteland.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.

Renovation obligation: yes

Get in touch