Villa for sale

399000€

3 bedrooms 206 square meters

Immoweb code : 20046741
Immoweb code : 20046741

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
206 square meters livable space
898 square meters of land

Description

Ruime woning met zonnige tuin en prachtige verzichten, in...

In een schilderachtige omgeving in het landelijke Lapscheure, op een prachtig perceel van 898 m² met een straatbreedte van ca. 25 m en perceeldiepte van ca. 50 m, vindt u deze te renoveren woning terug. 

De woning, opgericht in 1938, biedt een bewoonbare oppervlakte van 206 m² en heeft een mooie gevelbreedte van 8 m. Deze is opgebouwd in een typische interbellumarchitectuur, met royale ruimtes en karakteristieke materialen. 

De woning bevat op het gelijkvloers de inkomhal met vestiaire, ruime lichtrijke woonkamer, eetplaats, keuken met zicht op de tuin, leuke veranda die uitgeeft op de berging en een grote garage. 
Op de eerste verdieping bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers, 1 kleinere slaapkamer, een badkamer met wastafel, ligbad en bidet.   
Tevens is er vaste trap naar een ruime in te richten kamer met zicht tot de nok van het dak. Op het perceel bevindt zich nog een garagebox, een tuinhuis en op de oprit is er nog plaats voor meerdere wagens.   

Wie hier zijn thuis wil vestigen, kiest voor een perfecte balans tussen ruimte en natuur, zonder in te boeten aan bereikbaarheid (30 minuten fietsen van Knokke-Heist) en comfort. 

Heel mooi aanbod voor de snelle beslisser! Contacteer immo NANO voor alle bijkomende informatie of bezoek: 050/60 60 78 of [email protected]

* EPC F - Dit pand is dus onderworpen aan de renovatieverplichting (binnen de 5 jaar)

 

Renovation obligation: yes

Get in touch