Villa for sale

585000€

4 bedrooms 240 square meters

Immoweb code : 20094801
Immoweb code : 20094801

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
240 square meters livable space
2200 square meters of land

Description

Villa

Sorry, there is no English translation. Dit fantastisch landhuis uit 2017 te koop is gelegen in Laakdal, in een groene en rustige landelijke omgeving. Niet ver van het dorpscentrum, pal in de groene natuur.

De woning is gelegen op een perceel van 2.200 m² en heeft een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst ca 240 m² en biedt tal van mogelijkheden. Met 4 slaapkamers en 2 badkamers biedt de woning alles voor een groot gezin.
De tuin is een ware oase van rust. De vrijstaande garage en de 2 paardenstallen met graasweide maken het plaatje af. (Stallen kunnen nog uitgebreid worden en achter het perceel kan nog veel extra graasweide gepacht worden)

Troeven
- prachtig woning uit 2017
- EPC A+, zelfs zonder zonnepanelen (alles ligt klaar om er aan te sluiten)
- driedubbele beglazing
- EK conform
- geen asbest
- airco installatie (warmtepomp) aanwezig
- groene en rustige oase in de tuin
- geen wateraansluiting: is zelfvoorzienend met filter- en pompinstallatie
- paardenstallen (kunnen uitgebreid worden) met extra weide kan gepacht worden

Ben jij geïnteresseerd in dit herenhuis te koop in Laakdal, ben je op zoek naar ander vastgoed, een investering of wens je de waarde van jouw eigendom te kennen? Dan ben je bij BOLT immo aan het juiste adres! Wij helpen jou graag verder. Weet dat wij u met plezier helpen voor een vrijblijvende (EN GRATIS!) SCHATTING, mét tips en advies. U kan ons contacteren op het nummer 03 568 68 06 of langsko

Get in touch