Villa for sale

479000€

4 bedrooms 269 square meters

Immoweb code : 20173238
Immoweb code : 20173238

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
269 square meters livable space
566 square meters of land

Description

Klassevolle villa met zonnige tuin gelegen te Kortemark

Op een rustige locatie, aan de rand van Kortemark, situeert zich deze klassevolle en ruime villa. De woonst dateert van 1986 en bevindt zich op een zuid-oost georiënteerd perceel met een grondoppervlakte van 566 m2. Het eigendom verkeert in een uitmuntende staat en werd steeds goed onderhouden. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 269 m2. Aan ruimte geen gebrek dus.
Ook op vlak van energiezuinigheid beantwoord de woning aan de hedendaagse normen. Zo beschikt men in de gehele woning over dubbele beglazing met rolluiken en is er dakisolatie en muurisolatie aanwezig. De vloerplaat is opgebouwd uit 'Argex' beton. Er wordt op heden verwarmd op centrale verwarming met een condenserende hoogrendementsketel (aardgas). Daarnaast werden er in 2017 alsook 15 zonnepanelen geplaatst. Dit alles resulteert in een mooie energiescore van 223 kWh/(m2jaar).
De woning is tevens beveiligd met een alarmsysteem (infrarood sensoren). Tot slot beschikt men nog over een regenwaterput van 10.000 liter.

De indeling van de ruimtes is als volgt:
Gelijkvloers: royale inkomhal met aansluitende traphal - apart gastentoilet - bergruimte onder de trap - bureauruimte of gelijkvloerse slaapkamer - inpandige garage - berging/stookruimte - wasplaats/berging - woonkamer met gezellige zithoek en eetplaats met zicht op de tuin - aanpalende keukenruimte voorzien van eetplaats en een uiterst kwalitatieve keuken van 'Dovy' keukens (recent vernieuwd in 2022) uitgerust met granieten werkblad, ...
Renovation obligation: no

Get in touch