Villa for sale

799000€

5 bedrooms 387 square meters

Immoweb code : 20150868
Immoweb code : 20150868

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
387 square meters livable space
1195 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze ruime woning werd gebouwd in 1972 en in 2000 volledig vernieuwd door de huidige eigenaars. Deze staat op een zeer privatief, zuid georiënteerd perceel van 1195 m². De eigenaars hebben niet stilgezeten en zijn de villa blijven vernieuwen over de jaren heen (garage bijgebouwd, zonneluifel, zonnepanelen, airco’s, etc.). Heel gezellige, zonnige tuin met zijn jacuzzi en overdekte BBQ/bar hoekje, hier is het in de zomer altijd aangenaam vertoeven en ieder feestje vanzelfsprekend geslaagd! Zeer ruime woning ca. 385 m² (inclusief kelder van 51 m² en garages van 43 m²). Deze beschikt over 5 grote slaapkamers en 3 badkamers, een dubbele garage en staanplaatsen. Perfecte woning voor grotere gezinnen en zeker het bezoeken waard!
Indeling

Gelijkvloers: Inkomhal met vestiaire en gastentoilet, door de stalen deur komt men in de open leefruimte/eetkamer met open haard terecht, aanpalend vinden wij een ruime bureauruimte (deze kan eventueel geïntegreerd worden in de leefruimtes). Verder staat de keuken met ontbijtruimte; hiernaast is een handige wasruimte met linnenkoker. Ruime garages met ingebouwde kasten en extra bergruimte.
1ste verdieping: Drie mooie slaapkamers (waarvan 1 als dressing wordt gebruikt) en badkamer. Aan beide zijden een ruim terras.
2de verdieping: Twee grote slaapkamers met beiden een doucheruimte en airco; wc op de gang en bureauhoekje

Voor verdere beschrijving:

Get in touch