Villa for sale

1350000€

6 bedrooms 550 square meters

Immoweb code : 20005040
Immoweb code : 20005040

Overview

6 bedrooms
2 bathrooms
550 square meters livable space
3000 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Op een steenworp van hartje Leuven vindt u deze unieke eigendom. De private oprijlaan brengt u tot deze achterin gelegen villa met zwembad. De villa beschikt over een nuttige oppervlakte van maar liefst 550m² en is gelegen op een prachtig perceel grond, 30 are groot.
De villa werd in 2015 volledig gerenoveerd en voorzien van alle moderne technieken, met oa uitgebreid domoticasysteem, zonnepanelen, zonneboiler en warmtepomp waardoor de woning zo goed als energie neutraal is.
De gelijkvloerse verdieping omvat een grote garage, inkomhal met gastentoilet, living met aansluitend grote leefkeuken met ontbijthoek. Verder bevindt zich op het gelijkvloers een logeerkamer, douchekamer en ruim bureel (of grote slaapkamer) Op de eerste verdieping vindt u de nachthal, badkamer, toilet en 4 zeer ruime slaapkamers, resp. 36m², 23m², 24m² en 26m² groot.
De villa beschikt verder over een groot polyvalent bijgebouw 180m² groot en omvattende, tweede garage 70m² groot, saunaruimte, fitnessruimte en hobbyruimte.
Er is tevens een ruime kelder onder de woning.
De grote tuin is volledig aangelegd, beschikt over twee grote terrassen, volledig zuid gericht, verwarmd buitenzwembad en grote kruiden en groentetuin.
Gezien de locatie, zo dicht bij de stad en toch gelegen in een oase van rust en groen, de bewoonbare oppervlakte en de grondoppervlakte menen wij dat dit een absolute buitenkans is.
Wenst u deze woning te bezoeken? Neem dan contact met uw makelaar Johannes vi...
Renovation obligation: unknown

Get in touch