Villa for sale

849000€

4 bedrooms

Immoweb code : 11487508
Immoweb code : 11487508

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
843 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een unieke woning op een toplocatie? Deze villa, gebouwd in 2005 door de huidige eigenaars, biedt alles wat u nodig heeft voor luxueus en comfortabel wonen. Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in een ruime en lichte inkomhal met een sierlijke trap en stijlvolle decoratie. De keuken is volledig uitgerust en biedt een gezellige plek voor
ontbijten met het gezin. De ruime leefruimte met open haard (gas) biedt een prachtig uitzicht op de verzorgde tuin. De prachtige zuidgeoriënteerd tuin met eigen vijver biedt een zonnige plek om te ontspannen en te genieten van zomerse barbecues met familie en vrienden.

Verder treffen we op het gelijkvloers de eerste slaapkamer, badkamer en een aparte bureauruimte/slaapkamer.
De eerste verdieping omvat het binnenzwembad dat perfect is voor ontspanning en recreatie, ongeacht het seizoen (er is natuurlijk steeds de mogelijkheid om extra kamers te creëren indien het zwembad niet gewenst zou zijn). Verder treffen we hier nog 2 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer en dressing. Dankzij de ruime kelders heeft u tal van extra mogelijkheden, in te vullen naar eigen wensen. Extra opslag, fitness of een hobbyruimte? De drie interne garageplaatsen en oprit bieden voldoende parkeergelegenheid. De woning heeft bovendien een uitstekende EPC-score van B. Alsook is er geen asbest aanwezig, wat zorgt voor extra gemoedsrust.

Get in touch