Villa for sale

789000€

3 bedrooms 157 square meters

Immoweb code : 20176723
Immoweb code : 20176723

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
157 square meters livable space
2342 square meters of land

Description

Prachtige, energiezuinige villa te koop in het groene Her...

Ontdek deze unieke villa, gelegen in het hart van het groene en bosrijke Hertsberge. Deze woning werd gebouwd in 2011 op een zuidgericht perceel van ongeveer 2400 m².

Stap binnen en ervaar meteen een gevoel van ruimte en licht. De woonkamer is omgeven door ramen, wat er voor zorgt dat u verbonden bent met de natuur. De open keuken is volledig uitgerust, aansluitend is er een ruime berging voorzien van alle moderne technische voorzieningen. Daarnaast is er op het gelijkvloerse nog een ruim bureel aanwezig, die ook perfect kan dienen als vierde slaapkamer.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer uitgerust met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. De gigantische tuin met terras biedt volop mogelijkheden.

De villa is afgesloten door een automatische poort met videofoon, wat zorgt voor extra privacy en veiligheid. Er is buitenparking voorzien voor meerdere voertuigen en een carport met laadpaal voor twee wagens. Verder zijn er zonnepanelen, vloerververwarming en een alarmsysteem aanwezig. Met een EPC-waarde van 47 kWh/m² is deze villa energiezuinig.

Ideaal gelegen vlakbij de E40, 2 basisscholen en het provinciedomein Bulskampveld, is deze woning de perfecte uitvalbasis!

Ben je klaar om te verhuizen naar deze ideale locatie? Aarzel dan niet en contacteer ons om een bezoek in te plannen. 

[email protected] 

Renovation obligation: no

Get in touch