Villa for sale

4 bedrooms 345 square meters

Immoweb code : 11442721
Immoweb code : 11442721

Overview

4 bedrooms
345 square meters livable space
930 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze goed afgewerkte, instapklare gezinswoning met praktijkruimte van +-80m2 is gelegen tussen het centrum van Hasselt en de aangename bloeiende deelgemeente Kuringen. We bevinden ons hier in de Overdemerstraat ter hoogte van nummer 30 waar een groene omgeving en een goede bereikbaarheid elkaar ontmoeten. Het stadscentrum is in een mum van tijd te bereiken waar we al de nodige faciliteiten terugvinden zoals winkels, supermarkten, restaurants, sportgelegenheden, etc. Op iets meer dan een kilometer verwijderd, vinden we de op- en afrit van de E313. Ook het openbaar vervoer is aanwezig en geeft een goede aansluiting naar de verschillende omliggende gemeenten.
Deze woning werd in 1994 opgetrokken in een moderne stijl, waarbij er bijzonder veel aandacht werd besteed aan afwerking en de boeiende indeling. De woning werd door de jaren heen keurig onderhouden door de huidige eigenaars. De praktijktijkruimte van 80m2 biedt veel mogelijkheden door de goede indeling, aparte inkom, ligging en parking voor de deur.
Indeling woning:
Centrale ingang via de linkerzijde van het pand. Dit zorgt ervoor dat wonen en werken perfect af te scheiden is. Ruime woon-leefruimte met veel lichtinval en zicht op de mooi aangelegde tuin met het achterliggend groen en het overdekt terras. De gezellige tv hoek met doorkijk-houthaard ligt een paar trapjes hoger en heeft een mooi beplankte vloer.
Er is een compleet uitgeruste, nieuwe en semi-open keuken met eiland waar men zowel kan aan werken als zitten. D

Get in touch