Villa for sale

899000€

6 bedrooms 406 square meters

Immoweb code : 11277936
Immoweb code : 11277936

Overview

6 bedrooms
1 bathroom
406 square meters livable space
1740 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Energiezuinige, architecturale villa met 5 slaapkamers, garage en zwembad.

Deze woning gelegen in de natuur van Grobbendonk biedt een oase van rust, omgeven door groen. De achtergevel is voorzien van grote ramen waardoor de natuurlijke pracht van de omgeving naadloos wordt geïntegreerd in het interieur.

Bij het betreden van de woning leidt de hal je naar de ruime leefruimte afgewerkt met massieve parketvloer. Deze leefruimte biedt een adembenemend uitzicht op de tuin. De aangrenzende volledig ingerichte keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en materialen. Verder bevindt zich een berging en inpandige garage.
De bovenverdieping telt 5 ruime slaapkamers, elk ontworpen met comfort en esthetiek in het achterhoofd. De badkamer is voorzien van een regendouche met massagefunctie, lavabomeubel en toilet.
Een grote troef is de multifunctionele zolderverdieping die bereikbaar is met een lift en ruimte biedt voor extra woonruimte/bureel/zelfstandige activiteit enz.
De tuin geniet van veel privacy en is aangelegd met een overdekt terras in padouk en verwarmd zwembad.

Kortom, de villa in Grobbendonk is niet alleen een meesterwerk van architectuur, maar ook een oase van comfort, duurzaamheid en rust.

Extra:
Lift
Kelder
Energiezuinig
24 zonnepanelen + laadpunt
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/

Get in touch