Villa for sale

720000€

4 bedrooms 414 square meters

Immoweb code : 20014715
Immoweb code : 20014715

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
414 square meters livable space
620 square meters of land

Description

Prachtig volledig gerenoveerde (2022)villa met 4 slaapkamers

Prachtige volledig gerenoveerde (2022) villa met 4 slaapkamers, grote, nog inrichtbare en volledig geïsoleerde zolderruimte toegankelijk via vaste trap, garage voor 2 wagens, grote tuin met nieuw terras.
Volledig instapklaar, geen werken nodig. 

Gelijkvloers: mooie ruime inkomhal met stijlvolle smeedijzeren trap naar de eerste verdieping, vestiaire en apart toilet, grote leefruimte in parket met veel lichtinval en met openhaard, en een prachtige nieuwe hyperingerichte open keuken. De zithoek heeft grote raampartijen uitkijkend op het volledig aangelegd terras en de onderhoudvriendelijke tuin. Deze villa straalt hedendaagse luxe en comfort uit. 

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers met parket, een nieuwe moderne badkamer en verschillende ingebouwde kasten. Via een vaste trap heb je toegang tot de geïsoleerde zolder die perfect inrichtbaar is als 5de slaapkamer met badkamer en dressing (alle technieken reeds aanwezig). 

Deze eigendom is volledig onderkelderd en onderverdeeld als garage voor 2 wagens met automatische poort en laadpaal en verschillende kelderruimtes (wijnkelder, wasplaats,...). Elke verdieping is 96m² (8x12) groot. 

Bovendien bevindt deze villa zich in een doodlopende verkaveling waar het aangenaam vertoeven is, vlakbij openbaar vervoer, invalswegen, sportinfrastructuur, scholen en winkels. 

De eigendom is beveiligd met buit

Get in touch