Villa for sale

429500€

3 bedrooms 215 square meters

Immoweb code : 20025838
Immoweb code : 20025838

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
215 square meters livable space
950 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
VERKOCHT - Op te frissen villa met ruime tuin & terras (te herbetegelen) en oprit. Unieke ligging, zicht op de natuur en toch dichtbij centrum en op wandelafstand vh openbaar vervoer (trein/bus).
De villa beschikt over 3/4 slpks of werkruimte, 1 badkamer met ligbad, 1 aparte douche in de garage. Via de inkomhal met afzonderlijk gastentoilet heb je toegang tot alle andere ruimtes. In de living zorgt de open haard met schoorsteen opgebouwd uit echte Franse witsteen voor een unieke gezelligheid, deze kan mits enige creativiteit en beperkt budget omgetoverd worden naar een modernere look. De aparte keuken kan mits een likje verf nog heel wat jaren mee. Verder nog een kleinere ruimte om als slpk of werkruimte te gebruiken, plus een kleine doch functionele badkamer. Op het verdiep zijn er verder nog een apart toilet, 2 kleinere slps en 1 master bedroom mogelijks te verruimen met dressing of inbouwkasten. Opbergruimte boven de garage, dit zou mogelijks kunnen gebruikt worden om 1 vd kleinere slpks te vergroten. Robuust gebouwd in de jaren '80 met kwalitatieve materialen en stevig fundament.
De woonst is door omstandigheden al een aantal jaar niet bewoond (wel onderhouden), waardoor de prijs laag wordt ingesteld. Ideaal voor handige koper(s) die ruimte & nostalgie prefereren boven alles nieuw. Met deze woning heb je de tijd om terug wat te sparen & ruimte per ruimte op het gemak aan te pakken, want niets moet meteen!

Get in touch