Villa for sale

1495000€

4 bedrooms 300 square meters

Immoweb code : 20160257
Immoweb code : 20160257

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
300 square meters livable space
245 square meters of land

Description

Prachtige Charmante Hoeve te Damme – Landelijk Wonen in S...

Prachtige Charmante Hoeve te Damme – Landelijk Wonen in Stijl.
Ontdek deze unieke en charmante hoeve, gelegen in het pittoreske Damme. Omgeven door rust, water en natuur, biedt deze prachtige woning een oase van kalmte en landelijke charme. De ideale combinatie van authentieke elementen en modern wooncomfort!  Deze hoeve ademt karakter met zijn originele balkenplafonds, bakstenen muren en warme houten vloeren, gelegen in het charmante Damme, met zijn rijke geschiedenis, gezellige restaurants en unieke landschappen. Slechts enkele minuten van Brugge en Knokke, biedt deze locatie de perfecte balans tussen rust en nabijheid van voorzieningen. Indeling: Prachtige indrukwekkende inkomhal met toilet, bureau en wasplaats, ruime woonkamer met TV hoek en eetruimte, prachtige volledig ingerichte leefkeuken met eetplaats uitgevend op het binnenterras met orangerie/parkeerruimte.
Op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom met een mooie balkenstructuur, aanpalende dressing en douchekamer, 2de en 3de  slaapkamer met een badkamer en een douchekamer. 
Er is een 4e slaapkamer voorzien op de 2de verdieping. De woning is deels onderkelderd en biedt ruimte voor het stockeren van wijn... Dit is dé kans om te wonen in een karaktervolle hoeve in het hart van het Vlaamse platteland. Laat je verrassen door de charme, de ruimte en de unieke sfeer van deze woning.
 

Renovation obligation: no

Get in touch