Villa for sale

749000€

5 bedrooms 240 square meters

Immoweb code : 20124960
Immoweb code : 20124960

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
240 square meters livable space
1027 square meters of land
Available date : 09/01/2024
Link to the virtual visit

Description

Landelijk gelegen villa in Damme, genietend van alle rust

Landelijk gelegen villa midden in de Damse Polders, genietend van alle rust. 
Deze instapklare woning, op een perceel van 1027 m², geniet van een ideale en rustige ligging op fietsafstand van Brugge en Knokke en met vlotte verbinding richting Antwerpen - Knokke. 

Deze zéér comfortabele woning omvat een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Zeer lichtrijke woonkamer met gashaard, die uitgeeft op een open keuken (o.a. Miele-toestellen en Lacanche-fornuis) met eethoek. Dankzij de grote raampartij geniet je van een prachtig zicht op de groen- en zonovergoten tuin.
Op het gelijkvloers bevindt zich een eerste slaapkamer met grote dressing, een ruime badkamer met ligbad, toilet én inloopdouche, een extra vestiaire met ingemaakte kasten en een kelderberging. 

Op de eerste verdieping zijn vier comfortabele slaapkamers en een apart toilet. Aparte bergruimte waar momenteel wasmachine en droogkast, tevens is hier de mogelijkheid tot inrichten als douchekamer. 
Fraai aangelegde tuin met meerdere zonneterrassen. De oprit met plaats voor meerdere wagens is af te sluiten met automatische poort. Ruime alleenstaande garage met zolderruimte. 

Ref. V8040

Renovation obligation: unknown

Get in touch