Villa for sale

725000€

4 bedrooms 310 square meters

Immoweb code : 20032302
Immoweb code : 20032302

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
310 square meters livable space
843 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Maak kennis met deze charmante woning die gelegen is op een mooi en beheersbaar perceel van 843m² langs de Damse Vaart te Brugge. De locatie van de woning aan het begin van de Damse Vaart is uniek, namelijk wonen in alle rust en toch vlakbij winkels, openbaar vervoer, restaurants, centrum Brugge en de invalswegen.

Via de inkomhal met apart gastentoilet komt u in de riante en lichtrijke leefruimte binnen. Deze leefruimte is op vandaag ingedeeld in een gezellige ruime zithoek, een eetkamer en annex de geriefelijke keuken. De leefruimte loopt over in het "bijgebouw" waar nog een tweede leefruimte aanwezig is met bovenliggende kamer. Dit "bijgebouw" kan ideaal zijn voor iemand met een vrij beroep of in functie van thuiswerk/burelen. Vanuit deze ruimtes hebt u continu contact met de groene omgeving rondom de woning wat het uiterst idyllisch maakt.
In de hoofdwoning vinden we op de eerste verdieping 2 slaapkamers en een badkamer terug. Op de tweede verdieping (dakverdiep) is er nog een derde slaapkamer. In combinatie met de slaapkamer in het "bijgebouw" hebben we dus 4 slaapkamers in totaliteit.
Voorts beschikt deze woonst ook nog over een handige kelder.

Deze woonst maakt op vandaag deel uit van een riant perceel die zal worden opgesplitst in 3 loten. De charmante woonst staat ingeplant op een perceel van 843m², met de mogelijkheid om nog een naastliggend stuk bouwgrond van 778m² bij te kopen (zodat dit 1 groot lot zou kunnen vormen).

Een uiterst unieke aanbieding op een

Get in touch