Villa for sale

* 838000€

6 bedrooms 348 square meters

Immoweb code : 20180778
Immoweb code : 20180778
*excluding taxes

Overview

6 bedrooms
2 bathrooms
348 square meters livable space
1013 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze bijzonder mooie villa in Boutersem biedt een uitzonderlijke woonervaring op een knap perceel van 10,13 are, met een zeldzaam mooi, onbelemmerd en wijds uitzicht op de achtergelegen bos- en weilanden. Deze villa wordt uitgevoerd in elegant, grijs genuanceerd, voegloos metselwerk en beschikt over een indrukwekkende oppervlakte van maar liefst 348 m².

In deze woning kunnen de toekomstige bewoners genieten van o.m. een lichtrijke, grote leefruimte met een open keuken, een aparte tv-ruimte (of bureel, speelruimte, bibliotheek…), een inpandige garage en een handige berging. Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers, waaronder een master bedroom met eigen badkamer, en een tweede badkamer voor kinderen/gasten. Tenslotte vindt u op de tweede verdieping nog 2 polyvalente ruimtes, ideaal als extra kamer, bureau, fitnessruimte, hobbykamer...

Met andere woorden een Kwadraat-woning pur sang, bouwtechnisch van topkwaliteit, lichtrijk, gebouwd met het oog op comfortabel, luxueus maar ook ecologisch wonen: deze villa wordt uitgerust met een robuuste, hoogperformante geothermische warmtepomp (verticale boringen), die samen met de fors geïsoleerde bouwschil en 19 PV-panelen van elk 435 Wp het hoogst haalbare en begeerde energielabel “A+” opleveren (E-peil 0), met gegarandeerd (erg) lage energiefacturen.

Een absoluut te onderzoeken combinatie van gloednieuw, stijl en klasse, eigentijdse topkwaliteit, vlakbij Leuven.

Get in touch