Villa for sale

799000€

3 bedrooms 262 square meters

Immoweb code : 20237928
Immoweb code : 20237928

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
262 square meters livable space
835 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Contacteer Frederik voor een afspraak op het rechtstreeks nummer 0468 15 17 75 of mail naar [email protected].

Meer info + plannen: www.bellesvastgoed.be/te-koop/boechout-vremdesesteenweg-202

Deze prachtige open bebouwing vinden we in de Vremdesesteenweg 202 te Boechout. Horeca, winkels en scholen zijn makkelijk bereikbaar. De woning ligt op wandelafstand van het sportcomplex 'Sneppenbos'.

Via de inkomhal met toilet en vestiaire bereiken we de ruime, lichtrijke leefruimte op eiken parket. Het ruimtegevoel wordt versterkt dankzij extra hoge plafonds. De binnentuin naast de leefruimte zorgt voor privacy t.o.v. de straat zonder in te boeten op lichtinval. De open keuken met eiland beschikt over een kastenwand met kooknis en ingebouwde toestellen. Naast de keuken is een ruime berging met daarnaast een wasplaats met douche.

De zuidgerichte tuin is voorzien van terras en handige tuinberging. Niet te missen is het verfrissende zwembad (2018).

De 1eV is voorzien van 3 ruime slpk, waarvan de grootste met dressing. De luxueuze badkamer beschikt over een inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo. Ook is er een apart toilet. De nachthal heeft automatische zonwering.

Op de oprit en in de garage passen meerdere wagens. Onder de garage is een droge kelder: ideaal als 'mancave', hobbyruimte, berging,...

Verwarmd op gas, vloerverwarming op glv. Alle slpk hebben airco met warmtepomp. 18 zonnepanelen. Regenwaterput. Uitbreiding mogelijk.

Get in touch