Villa for rent

1950€ per month

4 bedrooms 226 square meters

Immoweb code : 20174344
Immoweb code : 20174344

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
226 square meters livable space
1800 square meters of land
Available date : 10/01/2024

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom thuis in deze charmante, landelijk gelegen villa, een oase van warmte & gezelligheid, maar ook van rust en groen op slechts 20 minuten van Leuven. Omringd door een fraai aangelegde tuin op een perceel van maar liefst 18 are, geniet u hier van het landelijke leven met de stad binnen handbereik. Bovendien profiteert u van een vlotte verbinding naar Brussel en andere steden via de oprit E40 (Boutersem) vlakbij.

De woning beschikt o.m. over een mooie leefruimte met toegang tot het grote terras, een hypergeïnstalleerde keuken, een berging/wasplaats met toegang tot de tuin, een bureauruimte en een ruime inkomhal met plek voor een vestiaire. Boven vindt u 4 slaapkamers en een knappe badkamer. Warme raamdecoratie, mooie verlichtingsarmaturen, 24 zonnepanelen, een laadpaal voor een elektrische wagen... maken deze woning compleet.

Oftewel: een prachtige villa met 360° uitzicht, fantastische tuin, mooi & comfortabel afgewerkt & goed voor het milieu (energiepeil A) op een rustige, doch strategische locatie.

Benieuwd? Vraag vrijblijvend een afspraak aan via [email protected].

Get in touch