Triplex for sale

* 556500€

3 bedrooms 195 square meters

Immoweb code : 11389708
Immoweb code : 11389708
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
195 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
BATO presenteert een exclusief triplex appartement op de Alenalaan in Dilbeek. Dit unieke woonproject biedt een adembenemend uitzicht op het historische gemeentehuis en Kasteel De Viron vanaf het zonneterras.

Het appartement is ontworpen met een sterke focus op ruimte, licht en prestige. Het biedt een moderne en comfortabele leefomgeving, waarbij duurzaamheid en kwaliteit centraal staan. Kenmerken zijn onder andere vloerverwarming, zonnepanelen en hoogwaardige afwerking.

Begane Grond: Ruime inkomhal met gastentoilet en praktische garage.
Eerste Verdieping: Indrukwekkende woon- en eetkamer met keuken, stralend in openheid en licht, met toegang tot het zonneterras voor optimaal binnen- en buitenleven.
Tweede Verdieping: Nachthal, twee ruime slaapkamers met dressing, technische berging en een multifunctionele extra ruimte (kantoor, speelkamer of extra slaapkamer).

Het appartement is centraal gelegen in Dilbeek, met gemakkelijke toegang tot winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer. Ondanks de centrale ligging biedt het een serene en rustige leefomgeving.

Het triplex appartement wordt gebouwd met hoogwaardige materialen, waarbij afwerkingen naar eigen smaak en wensen kunnen worden aangepast.

Get in touch