Triplex for rent

730€ per month

2 bedrooms 111 square meters

Immoweb code : 20226774
Immoweb code : 20226774

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
111 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een gezellig en licht appartement dat voldoet aan al uw behoeften? Dit gerieflijke appartement biedt een ideale woonomgeving voor zowel jonge koppels als gezinnen.

Indeling van het appartement: Bij binnenkomst in de gemeenschappelijke hal, neemt u de trap naar de voordeur van uw appartement. U komt binnen in de knusse hal, van waaruit u toegang heeft tot het toilet met lavabo en de aangename woonkamer met balkon aan straatzijde.

De woonkamer biedt toegang tot de praktische keuken, voorzien van een elektrische kookplaat, oven, koelkast, microgolf, aansluitingsmogelijkheid voor een vaatwasser en veel opbergruimte. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de berging/voorraadkamer met aansluitingsmogelijkheden voor wasmachine en droogkast. De woonkamer beschikt over een open trap die leidt naar de bovenverdieping.

Tweede Verdieping: Boven op de tweede verdieping vindt u de nachtgang met twee comfortabele slaapkamers en een badkamer. De badkamer is ingericht met een enkele lavabo en een douche in bad.

Zolder/Hobbyruimte: De hal biedt aan het einde een toegang met vaste trap tot de ruime zolder, die als (derde slaapkamer) hobbyruimte kan dienen. Dankzij het veilige luik naar de zolder kunt u deze ruimte optimaal benutten voor al uw creatieve projecten of extra opslag.

Buitenfaciliteiten: Buiten beschikt het appartement over een carport, ideaal voor één auto.

Lage gemeenschappelijke kost: ongeveer 70 euro per jaar (elektriciteit gemeenschappelijke delen).

Get in touch