Town-house for sale

525000€

4 bedrooms 183 square meters

Immoweb code : 20003824
Immoweb code : 20003824

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
183 square meters livable space
194 square meters of land

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Prachtige woning (183m²) voorzien van 4 slaapkamers met prachtig aangelegde tuin op een perceel van 194m² op toplocatie te Mortsel.

Ligging: Rustig, residentieel maar toch centraal gelegen op toplocatie te Mortsel nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, vestiaire, leefruimte, keuken, nachthal, masterbedroom, gastenkamer, badkamer, twee zolderkamers en prachtig aangelegde tuin met terras.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet en vestiairekast die toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte/eetkamer. Aansluitend de volledig geïnstalleerde keuken met kwalitatieve toestellen en een aparte berging/ technische ruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping treffen we een prachtige masterbedroom en ruime gastenkamer en de badkamer die voorzien is van alle comfort met bad en douche. Op de tweede verdieping voorziet de woning twee zolderkamers met mogelijkheden. Tot slot de fantastisch aangelegde tuin met terras, tuinhuis en fontein en een prachtige voortuin.

Kortom: Prachtige woning voorzien van alle comfort biedt tal van mogelijkheden met hoogwaardige afwerking op toplocatie te Mortsel.

Bijzonderheden:
- prachtige woning
- toplocatie
- dubbele beglazing
- EK-conform
- geïsoleerd dak
- alarmsysteem
-

Get in touch