Town-house for sale

399000€

3 bedrooms 162 square meters

Immoweb code : 11438535
Immoweb code : 11438535

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
162 square meters livable space
185 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Ruime half-open Bel-etage (162m²) voorzien van 3 slaapkamers, ruime aangelegde tuin met terras, garage en 2 autostaanplaatsen op toplocatie te Kontich!

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, wasplaats, hal, leefruimte, keuken, nachthal, badkamer, masterbedroom (1), gastenkamer (1), gastenkamer (2), garage, 2 autostaanplaatsen, terras en tuin!

Omschrijving: U betreedt deze prachtige woning via de ruime inkomhal, op tegel, met ingemaakte kasten en apart gastentoilet. Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime wasplaats met ingemaakte kasten en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de traphal komen we in de ruime en lichtrijke leefruimte op keramische-tegel met aansluitend een bureauruimte. Achteraan de leefruimte begeven we ons in de volledig geïnstalleerde en open keuken (maatwerk), dit met kwaliteitsvolle toestellen en aansluitend het ruime terras. Via de nachthal komen we op de tweede verdieping en hier treffen we één ruime masterbedroom en twee gastenkamers aan. De ruime badkamer is voorzien van alle comfort. Tot slot hebben we de ruime aangelegde tuin, ruime garage voorzien van sectionale poort en 2 autostaanplaatsen. De woning is tot slot voorzien van een geïsoleerd dak met zonnepanelen (10 stuks).

Bijzonderheden:
- geïsoleerd dak met zonnepanelen (10stuks)
- cv-installatie HR condensatie "Junkers''
- 2 autostaanplaatsen Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse

Get in touch