Town-house for sale

495000€

1 bedroom 186 square meters

Immoweb code : 20134760
Immoweb code : 20134760

Overview

1 bedroom
1 bathroom
186 square meters livable space
180 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning met oprit, tuin, terras en garage ligt in een rustige, groene wijk in Kapellen. Het centrum, winkels, treinstation, bushaltes, horeca, park, sportmogelijkheden en andere voorzieningen liggen op wandelafstand. Gebouwd in 2022 en instapklaar met tal van mogelijkheden.

Het gelijkvloers dient momenteel als garage en werkruimte, met aansluitingen voor warm en koud water en een afvoer voor een extra (bad)kamer, atelier, bureau of wasplaats. Een apart toilet is reeds voorzien. De glazen schuifdeur met rolluiken biedt toegang tot de tuin en zorgt voor veel lichtinval. Een grote ruimte met veel mogelijkheden, ook voor een zelfstandig (bij)beroep.

Op de eerste verdieping bevinden zich de open keuken met kookeiland, aparte berging en leefruimte. Houten afwerking zorgt voor een gezellige sfeer. Grote ramen en een schuifdeur met vliegenraam geven toegang tot een groot terras.

De eyecatcher trap leidt naar de tweede verdieping, een loft met open slaapkamer, zithoek en dressing, met de ruimte om er twee slaapkamers van te maken. De moderne open badkamer heeft een inloopdouche, bad en toilet. De metalen profielen worden nog helemaal afgewerkt. De zolder biedt extra opbergruimte.

Het huis heeft een domoticasysteem, wordt verwarmd met een hoogrendement condensatieketel en vloerverwarming, en klaar voor eventueel een warmtepomp in de toekomst. Er is een regenput van 10.000 liter voor de wc’s, en recent geplaatste zonnepanelen.

Beschikbaar vanaf december 2025.

GEEN IMMO AUB.

Get in touch