Town-house for sale

379000€

4 bedrooms 186 square meters

Immoweb code : 20260391
Immoweb code : 20260391

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
186 square meters livable space
110 square meters of land

Description

Woning

Sorry, there is no English translation. Aan parkeerplaats heb je alvast geen tekort hier, met een eigen garage – mét sectionaalpoort – én een oprit. Ook handig hier in de verwarmde garage is de aansluiting voor je wasmachine en droogkast. De betegelde inkomhal leidt je naar een eerste slaapkamer achter de garage, met een ensuite badkamer, die een douchecabine en een lavabo met meubel en apart toilet heeft. Het grote, dubbele schuifraam achteraan geeft uit tot de betegelde stadstuin. Die heeft weinig inkijk, met nette muren in crepi.

Via de originele houten trap in de hal ga je naar het eerste, waar je vooraan de L-vormige leefruimte binnenstapt die heel wat licht binnen trekt. De betegelde, geïnstalleerde keuken in U-vorm bevindt zich achter de leefruimte. De keukentoog, met geïntegreerde tafel, zorgt al meteen voor extra werkruimte. Je hebt hier een gasvuur, dampkap, driedubbele spoelbak, oven, koelkast en veel kastruimte.
Op de tweede verdieping vind je nog drie lichte, fijne slaapkamers op een laminaatvloer. De ruime master bedroom zit vooraan, met een tussenkamer ernaast die leidt naar de achterliggende derde kamer met badkamer daarnaast en een apart toilet. De badkamer is betegeld, met een ligbad, een lavabomeubel met onderkast en twee grote verticale kasten, en een raam voor natuurlijk licht én lucht.

Je woont hier in een gegeerde buurt in Deurne-Zuid, vlakbij het Boekenbergpark met z’n zwemvijver én het Te Boelaerpark.

Meer info: https://ww

Get in touch