Town-house for sale

315000€

4 bedrooms 235 square meters

Immoweb code : 20223186
Immoweb code : 20223186

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
235 square meters livable space
75 square meters of land

Description

Bel-étage

Sorry, there is no English translation. Ligging: Deze belétage is centraal gelegen in de Perenstraat te Antwerpen. Het stadscentrum bevindt zich op wandel- en fietsafstand, evenals enkele mooie parken zoals Park Spoor Noord en het Rivierenhof. De nabijheid van het openbaar vervoer (bus, tram en metro), winkels en scholen zorgt voor een aangename locatie net buiten de drukke binnenstad - deze locatie is echter zeer gemakkelijk te bereiken. Vlotte verbinding met belangrijke invalswegen (Ring van Antwerpen op 5 minuten met de wagen).

Omschrijving: Bij het betreden van de woning komen we in de ruime inkomhal terecht. Op de begane grond bevindt zich een grote inpandige garage. Achteraan is er een multifunctionele ruimte die toegang geefttot een overdekt terras. Daarnaast zijn er een keuken en een badkamer op deze verdieping aanwezig.
De eerste verdieping biedt een tweede keuken, een woonkamer, een badkamer en een terras, ideaal voor ontspanning en bijeenkomsten.
De tweede verdieping bevat drie slaapkamers, een extra badkamer en een terras dat aansluit op de derde slaapkamer, wat zorgt voor extra comfort en privacy.
Verder beschikt de woning over een kelder die voldoende extra opslagruimte biedt. Deze woning combineert praktische indeling met moderne voorzieningen en comfort.

Bijzonderheden
- Centrale ligging
- EPC label C
- Bewoonbare oppervlakte 188 m² cfr. EPC
- P&G-score: C Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse

Get in touch