Penthouse for sale

329000€

2 bedrooms 100 square meters

Immoweb code : 20243896
Immoweb code : 20243896

Overview

2 bedrooms
100 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
KIJKDAG ZATERDAG 26/10 VAN 10U TOT 16U! (Enkel op afspraak) Dit ruim instapklare dakappartement van 100m² met hoogwaardige afwerking bevindt zich in de vernieuwde stadskern van Torhout, middenin een groene omgeving en op wandelafstand van de markt.

De lift die rechtstreeks toegang geeft tot het appartement biedt extra privacy, ruimte en gemak.

Vanuit de inkomhal (8m²) heb je toegang tot het toilet (2m²), een ruime slaapkamer (17m²) en de lichtrijke leefruimte (34m²) met ingerichte open keuken (8m² - voorzien van Miele toestellen) die grenst aan een keukenberging/wasplaats (7m²). Vanuit de leefruimte bereik je de badkamer en een 2de ruime slaapkamer (19m²) met bureau en spiegelkast op maat.

Extra troeven zijn een gunstig EPC (score B - 197 kWh/m²), nieuwe gascondensatieketel, inpandige garage op -1 met automatische poort, meerdere bergingen en een zolder.

Dankzij de gunstige oriëntatie, het hoge plafond en het grote schuifraam geniet je overal van veel natuurlijk licht. Het terras met open en uniek zicht kijkt uit op de kerktoren en een rustig groen zicht van het Ravenhofpark.

Met een perfecte mobiliteitsscore bereik je erg vlot verschillende onderwijs- en gezondheidsinstanties, winkels, ontspanning, sport & cultuur.

Elk redelijk bod hoger of lager dan de vraagprijs wordt in overweging genomen.

Voor info of een bezoek op de kijkdag, bel 0495 93 83 48 of mail [email protected]. GEEN IMMO AUB!

Get in touch