Penthouse for sale

399000€

2 bedrooms 124 square meters

Immoweb code : 20063925
Immoweb code : 20063925

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
124 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit prachtige penthouse/appartement op de 3de verdieping is gelegen in het hart van de Hasseltse deelgemeente Kermt, op slechts een 10-tal min van het stadcentrum van Hasselt zelf.

De grootste troef van dit penthouse zijn de royale terrassen, deze bieden een adembenemend uitzicht over de omgeving waardoor u in alle rust kunt genieten.

Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 124m³.
Het beschikt over 2 slaapkamers, waarvan 1 met aansluitende badkamer (douche), een 2de badkamer komt uit op de hoofdslaapkamer met zowel bad als douche en extra toilet, ruime hal en berging.

De ruime woonkamer is voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval met aansluitend de open keuken waar je rustig de afwas kan doen of alles klaarmaken met een mooi uitzicht.

Het penthouse is gelegen in een gezellige buurt en biedt gemakkelijke toegang tot winkels, restaurants en openbaar vervoer. Met de ondergrondse autostandplaats en kelderberging kan je ook altijd parkeren en beschikt U over extra opbergruimte.

Dit appartement is een ideale keuze voor wie op zoek is naar luxe en comfort en geen last wilt hebben van bovenburen, maar wel kan genieten van een mooi uitzicht.

Gunstige EPC-waarde 170 kWh/m², energielabel B.

Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

Get in touch